FAMILIEHUIS

IJSSELSTEIN

Een gezinshuis op kleine nieuwbouwlocatie tussen bestaande woningen in IJsselstein. Vanuit kavel en bouwgrenzen ontworpen als envelop. In het ‘schuine’ deel: de keuken en eetkamer, speelruimtes en de slaapkamer van de ouders. In de rechthoek: de slaapkamers van de kinderen en de woon–/werkkamer. De trap dient als scheiding tussen de twee vormen en is daarmee het middelpunt van de woning. Hieromheen liggen de diverse ruimtes. Zo houdt je in een druk gezin toch het overzicht, maar heeft iedereen ook een plek om zich terug te trekken. Het huis als moderne organisatie.

FAMILIEHUIS

IJSSELSTEIN

Een gezinshuis op kleine nieuwbouwlocatie tussen bestaande woningen in IJsselstein. Vanuit kavel en bouwgrenzen ontworpen als envelop. In het ‘schuine’ deel: de keuken en eetkamer, speelruimtes en de slaapkamer van de ouders. In de rechthoek: de slaapkamers van de kinderen en de woon–/werkkamer. De trap dient als scheiding tussen de twee vormen en is daarmee het middelpunt van de woning. Hieromheen liggen de diverse ruimtes. Zo houdt je in een druk gezin toch het overzicht, maar heeft iedereen ook een plek om zich terug te trekken. Het huis als moderne organisatie.