Transformatie voormalig Scheer&Foppen-pand

  De gevel van het voormalige Scheer & Foppen-pand op de hoek van de Vondellaan en de Croeselaan in Utrecht wordt afgerond. De groene gevel vormt het einde van de groene promenade die zich over de Croeselaan uitstrekt.

  Transformatie boerderij Terschelling

  De omgevingsaanvraag is goedgekeurd! De voormalige boerderij stond al geruime tijd leeg en begon in verval te raken. In het ontwerp blijven de karakteristieke oude elementen behouden, terwijl alleen de noodzakelijke toevoegingen worden aangebracht.

  Renovatie herenhuis Utrecht

  Het bestaande woonhuis wordt zorgvuldig gerenoveerd, waarbij het gehele huis een moderne update krijgt. De achtergevel krijgt een frisse, moderne uitstraling.

  Nieuwe locatie dB’s

  DB's verhuist van het CAB-gebouw naar een nieuwe locatie op het Werkspoorterrein. Sinds het begin van de ontwikkeling is MONK architecten betrokken bij het project als architect. De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang!

  Starterswoningen in Nederhorst Den Berg

  Vier jonge stellen uit Amsterdam zoeken hun geluk buiten de stad vanwege de krappe woningmarkt. Ze gaan hun eigen huis bouwen in Nederhorst den Berg en hebben het voorlopige koopcontract getekend.

  Oplevering Brandwacht en Meijer

  De interieurbouwers zijn hun huidige pand ontgroeid. Wij kregen de opdracht om de loodsen aan de overkant te transformeren tot een nieuwe opslag- en werkruimte. Het ontwerp is geïnspireerd op de gevel van het oude pakhuis dat ernaast staat, maar dan in een grotere, moderne uitvoering.

  Bouwplaatsbezoek Hotel Popal

  Work in process. De transformatie van het pand aan de vlampijpstraat op het werkspoorkwartier is in volle gang. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het houten casco van de optopping door de aannemer Barten Groep.

  Werkbezoek Bosch en Duin

  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de woonhuis in Bosch en Duin. Bijzonder aan dit project is het houten dak, die een zachte overgang creëert tussen de bosrijke omgeving en binnen.

  Kinderdagverblijf De Hof

  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp voor het kinderopvang De Hof in Epe.

  Transformatie voormalige wagenschuur

  De voormalige wagenschuur is met minimale ingrepen en met behoudt van de bestaande uitstraling van het pand getransformeerd. Hiermee is plek gemaakt om de schuur op verschillende manieren te kunnen gebruiken. Een b&b, workshopruimte en een verkooppunt voor producten van het land.